sandrassanning

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av sandra - 30 mars 2012 15:23

ilsken och aggresiv idag känner jag...musik passar bra just nu...












Enjoy.. nu ska jag ta mitt hatiska jag och hoppa i duschen..

Til Next Time, Tell The Truth The Whole Truth And Nothing But The Truth // Sandra

Av sandra - 30 mars 2012 15:14

Vänskap.. tillåt mig att skratta.. vänskap.. hahahah^^ vad är det?


Av sandra - 30 mars 2012 10:26

Efter många dagar, veckor kanske månader? så är jag iaf tillbaka nu och skriver i denna lilla blogg. Känner mig just nu som ett självförvållat kaos på två ben, antar att det är omständigheterna runt omkring som bidragit till det hela, men i slutändan mitt egna lilla kaos då det är jag som ska hantera och reflektera i det hela. Har vart en hel del men vill ju inte gå in på deatalj här, dels för att alla inte har med detaljerna att göra och dels för de finns de som läser min lilla oväsentliga blogg som kommer bli utomsig av oro och bekymmer.


Landade från början bara i en liten självförtroende krig med mig själv, vem gör inte det då och då? Tappade stinget en del, men tänkte att neä, skärp dig sandra det är bara massa hjärnspöken du fixar detta. Tänkte ja för fan nu tutar vi och kör, drog på fest där det spårade ur och min vännina blev misshandlad av någon hon trodde var bättre än så, kaos igen, jag menar hur ska man hantera en sådan sak egentligen, men fick äntligen lite sömn igen efter den nya händelsen och kände mig fit för skolan igen, då landar mammi på akuten, visst det är ingen jättepanik och hon kommer klara sig helskinnad ur det hela. Dock är det endån en slags påfrestelse och ett orosmoment. Men jag tar mig ur detta också, blev bara lite mkt där på en väldans kort period.


Lyckats sköta skolan trots allt, även om det blev lite slött och slarvigt där en kort taga, nu är det iaf lov efter dagens skoldag och jag ska jobba ikapp lite grann i engelskan annars ligger jag rätt bra till faktiskt, vilket jag är stolt och glad över eftersom denna svacka drabbade först och främst skolan. 


Annars är det fan inte mycket med mig och mitt liv, jag äter sover, jobbar, pluggar, myser vovvar och har det egentligen förbannat bra. Nu..? Ut med mina fina voffsingar.. Sen..? Dusch och skola =P


Til Next Time, Tell The Truth The Whole Truth And Nothing But The Truth // Sandra

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards