sandrassanning

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av sandra - 10 februari 2012 15:27

Det är fredag idag, har massa att göra men ingen ork till det hela.

Jag behöver.

- komma på vad som skall serveras till middag

- plocka undan

- dammtorka

- dammsuga

- ordna i min garderob


Det är det som jag vet med mig behöver göras just nu i alla fall, håller även på med ett skolprojekt ju, totalt brainfreeze och jag som brukar ha många ideer och tankar då det kommer till det estetiska, antar att uppgifte inte direkt är i min smak vilket gör att fantasin står på noll. Jippi, eller inte tur det inte finns någon tidsram på det hela.


Allt är på rutin just nu, bara jag som hinner fixa här hemma vilket suger BIG TIME! But what to do, det måste ju ordnas man kan ju inte bo i en svinstia. Känns som detta är ett gnäll inlägg men det får ni tåla, trots allt mina tankar och känslor right?! 


Funderar på vad man egentligen skulle skriva om i en blogg, vad är egentligen intressant och vad får läsarsiffrorna att skjuta i höjden, jag menar jag kan inte betee mig som om jag hata allt och alla, eller bara de med lite pengar för det gör jag inte, jag menar vad hände med personligheter. Kan inte skriva om mina lyxiga shopping runder, eller utlandsresor, i alla fall inte som det ser ut nu. Konserter lägger jag ju in lite om då och då. Likaså om våra vilda partyn. Men jag är ju ingen party maskin, djuren nämner jag alltid något smått om, wrestlingen får sin beskärda del. Men vad är egentligen sant, well, en evig fråga. Kanske borde börja med sådanna provocerande grejor, det verkar vara det enda som fungerar på dagens skruvade samhälle. Let's try shall we?


Til Next Time Tell The Truth The Whole Truth And Nothing But The Truth // Sandra

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards